• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

Dusseldorfboat Show’a D-Marin Damgasini Vurdu

Dusseldorfboat Show’a D-Marin Damgasini Vurdu
Marina sektörünün en önemli oyuncularından birisi olan D-Marin, Avrupa’nın en büyük denizcilik fuarı olan, Dusseldorf Boat Show’a katıldı.
TURİZMİN SESİ

D-Marin, 23-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen Dusseldorf Boat Show fuarda, 4 ülkedeki 11 marinası ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Doğu Akdeniz Çanağı’nınen büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin; Avrupa’nın en büyük denizcilik fuarı olarak kabul edilen ve bu sene 47. sidüzenlenen Dusseldorf Boat Show’da,dünyanın dört bir yanından gelen deniz tutkunlarıyla buluştu.
 
dusseldorfboat-show,d-marin,2.jpg
 
23-31 Ocak tarihleri arasında gerçekleşenfuara,Türk ve Avrupalı katılımcıların ilgisi büyüktü. Almanya,İtalya, İsviçre, İspanya gibi birçok Avrupa ülkesinden gelen ziyaretçiler D-Marin standında, hem Türkiye hakkında hem de D-Marin’in Türkiye, Yunanistan, Hırvatistan ve Karadağ’da yer alan 11 marinası hakkında detaylı bilgiye sahip oldu.  Ayrıca yat, charter, aksesuar, motor, kurtarma sistemleri, dalış takımları, yedek parça ve balıkçılık araç gereçlerinin sergilendiği fuarda, D-Marindüzenlediği kokteyl ile hem Avrupa hem de Türk ziyaretçileri ile bir araya gelerek, katılımcıların hoşça vakit geçirmelerini sağladı. 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21