• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Dürüm Değil Dorom “Dorom.co”

Dürüm Değil Dorom “Dorom.co”
Big Chefs’in yaratıcı elleri, yerel lezzetleri günlük ve taze ürünlerle eşleştirip, kendi dürümünü yaratma fırsatı tanıyan yeni nesil dürümün öncüsü “DOROM.CO”yu yarattı!
TURİZMİN SESİ

Big Chefs ailesinin en yenisi, en tazesi “DOROM.CO”, hızlı mutfak konseptinde özenle seçilmiş taptaze yerel lezzetleriyle Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Büyük şeflerin yaratıcı dokunuşlarıyla hazırlanan ve dürümün en dolu hali anlamına gelen DOROM.CO, dürüm konseptine yepyeni bir boyut kazandırıyor. Sınırlı zamanlarda ve hızla bir dolu lezzet yaratmak isteyenlerin öğünlerini lezzetle taçlandırması için hayata geçirilen DOROM.CO’nun felsefesi “hızlı yemek pişmanlık vermemeli, hızlı olan yemek değil, mutfak olmalı” yolunda temellerini atıyor. 

big-chefs,dorom.co,2.jpg
 
“Hızlı mutfak” konseptiyle yaratılan DOROM.CO, fast food sektörünün genç, enerjik ve yeni markası olarak dikkat çekiyor; herkesi kendi DOROM.CO serüvenini yaşamaya davet ediyor!DOROM.CO güne kahvaltıyla başlıyor ve sabah ilk iş lavaşları özel sacında çıtır çıtır pişiriyor! Dürümün yeni adı DOROM.CO, geleneksel yöntemler ve malzemelerle hazırlanıyor. Dürüm severler tercih ettikleri malzemelerle kendi ‘‘dorom’’larını kendileri yaratabiliyor ya da hazır lezzetlerden seçebiliyorlar. Güne hafif ve sağlıklı başlamak için şefler tarafından hazırlanan zeytin ezmeli ve üç peynirli, acuka ve patatesli, muhammara ve yumurtalı, lorlu marmelatlı çıtır lavaşlar DOROM.CO kendini kahvaltı menüsünde gösteriyor. İşe kendi damak tadını ve yaratıcılığını katmak isteyenler ise seçimlerini yaparak güne kendi sabah doromları ile başlayabiliyor. Etaplar ise oldukça basit, bir o kadar da hızlı…
 
big-chefs,dorom.co,.jpg
 
Sade, taze otlu, tam buğdaylı seçeneklerinden doromunuzu kucaklayacak lavaşa karar veriyorsunuz. Ardından doromunuzu zeytin ezmesi, muhammara, acuka, fesleğen soslarından birini seçerek soslamaya başlıyorsunuz. Naneli, maydanozlu, taptaze yeşillik karışımının üzerine esas kahramanlar olan ezine, lor, kaşar seçeneklerinden peynirinizi ekleyip, siyah dilim zeytin, Antakya kırma zeytin, haşlanmış yumurta, tarla domatesi, Çengelköy salatalığı, sivri biber malzemelerinden 2 tane seçerek kendi doromonuza imza atmanın bir dolu tadını çıkarıyorsunuz. DOROM.CO’nun “hızlı mutfağı”nda güne anlamlı bir başlangıç yapmanız için bekleyen sabah lezzetlerinin servisi saat 08.00’de başlıyor, 11.00’e kadar devam ediyor. Hızlı yemek vicdan azabı yaratmamalı; hızlı olmak için iyi yemekten ödün verilmemeli. Hızlı olan yemek değil mutfak olmalı… Tercihi hızdan yana olanların artık yepyeni, lezzetli ve masum bir alternatifi var; Dorom.co… Yerel üreticilerden gelen ve taptaze malzemelerle hazırlanan, çevreye duyarlı “Dorom.co” dürümün en yeni hali olarak lezzet dolu bir dünyanın kapılarını açıyor!
 
big-chefs,dorom.co,5.jpg
 
Lavaşını Seç, Sosla, Yeşillendir ve Lezzetine Lezzet Kat!
Saatler 11.00’i gösterdiğinde DOROM.CO’nun ağızlara layık, bir dolu doygunluk sunan öğle lezzetleri kendini gösteriyor. Öğle doromlarında da mantık yine aynı; “Hızlı Mutfak” ekibinin hünerli elleriyle sizin için yarattığı sebzeli, tavuklu, etli ve köfteli FIX MIX doromlardan seçebilir ya da kendi doromunuzu yaratarak her gün farklı bir lezzet senfonisini deneyimleyebilirsiniz. Bu etaptaki ana kahramanlar ise lavaşın ve yeşilliklerin dışında farklılık gösteriyor. İç malzeme olarak köfte, et, sebze, tavuk seçeneklerine Hatay’ın humusu, Antep’in muhammarası, patlıcan ezmesi ve cacık sostan yaptığınız seçim önden doromunuza bir güzel lezzet katıyor. Bu keyifli lezzet yolcuğunuzun son durağında ise mercimek salatası, patates salatası, ızgara sebzeler, zahterli bezirgani, sumak ekşili bulgur ve cevizli çoban salata seçeneklerinden tercih edeceğiniz bir garnitür ile doromunuzun son imzasını atıyorsunuz. 
 
Bana Bir Lavaşsız Lütfen!
Ben bugün lavaş yemeyeceğim ama bu lezzet harmonisinin de tadı damağımda kaldı ya da bugün formuma dikkat etmeliyim benimki lavaşsız olsun lütfen diyenler için “hızlı mutfak” ekibi formülü bulmuş. Siz malzemelerinizi seçin, doromunuz salata kasenizde gelsin; siz de lavaşsız dorom keyfini çıkarmaya bakın… 
 
Doğadan Gelen Sağlıklı DOROM.CO Atıştırmalıkları…
Sağlıklı ve besin değeri yüksek lezzetleri, hızlı mutfak anlayışı ile hızlı yemek dünyasına nitelikli bir bakış açısı kazandıran DOROM.CO, ara öğünleri de düşünerek çok özel atıştırmalıklar yarattı. Bodrum’un meşhur Bodrum mandalinasını ve Isparta’nın tadına doyum olmayan elmasını doğal yollarla kurutarak, doğal meyveden çıtır çıtır tatlı atıştırmalıklar yarattı. Bununla da kalmayıp patates ve mısır cipsine alternatif olarak; Erzincan lavaşından sarımsak çeşnili tuzlu ve keçi boynuzlu tatlı lavaş cipsleri üretti, acıktığınız anlarda, nerede olursanız olun sağlıklı bir şeyler yemeniz, sevdiklerinize keyifli ikramlarda bulunmanız için sizi DOROM.CO’da bekliyor.
 
Çevreye Duyarlı, Masum ve Pişmanlık İçermeyen Hızlı Lezzet DOROM.CO…
Çeşitliliği ile her damak tadına hitap eden doromlar, topraklarımızdan ilham alan etnik kilim desenleri ile süslenmiş, geri dönüşümlü ambalajlarda servis ediliyor; böylece çevreyle barışık, doğaya zarar vermeyen bir ziyafet çekmenin iç rahatlığını da yaşatıyor. Yerel üreticileri destekleyen, geleneksel mutfağın değerlerini sahiplenen, çevre dostu, fast food dünyasının en yeni, en genç, en özgün markası DOROM.CO, kendi dorom hikayelerini yaratmak, yepyeni bir deneyimle tanışmak isteyenleri lezzet yolcuğunun ilk adresi olan Maslak Windowist Tower’a bekliyor.
Kaynak: Haber Kaynağı
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21