• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Düğünler ve balayı için seçkin adres; BIBLOS Beach Resort, Alaçatı

Düğünler ve balayı için seçkin adres; BIBLOS Beach Resort, Alaçatı
Biblos Beach Resort, Alaçatı; yaz düğünleri için kaliteli, lüks ve ideal bir otel olarak hizmette

TURİZMİN SESİ


Büyüleyici atmosferi, her detayı incelikle düşünülmüş mükemmel mimarisi, maviyle yeşilin kusursuzca buluştuğu doğası, şımartan servis kalitesi ve muhteşem lezzetleriyle, masalsı düğünler ve balayı için tek adres; BIBLOS Beach Resort, Alaçatı Alaçatı’nın karakteristik taş dokusundan, doğal güzelliklerinden ve tarihinden ilham alınarak tasarlanan Biblos Beach Resort, Alaçatı; yaz düğünleri için kaliteli, lüks ve ideal bir otel. Havuzlu avluları, özel kristal beyaz kum plajı, havuza doğrudan bağlantıya sahip teraslı süitleri, denizle iç içe yaşayan panoramik odaları, dünya mutfaklarının seçkin lezzetlerini kusursuz servis anlayışıyla sunan birbirinden şık restoran ve barlarıyla yılın 12 ayı davet, organizasyon, düğün ve toplantılara ev sahipliği yapıyor. 

EN ÖZEL GÜNÜNÜZ İÇİN 
10 kişiden 400 kişiye kadar düğün organizasyonlarının gerçekleşebileceği Biblos Beach Resort, Alaçatı; dilerseniz özel beyaz kum plajında denizin üzerinde romantik bir düğün seremonisinden palmiyelerle çevrili havuzların kenarında planlanan hayalinizdeki yaz düğünlerine, dilerseniz de görkemli balo salonunda dillere destan düğünlere ve sonrasında after party’lere ev sahipliği yapacak zengin mekan seçenekleriyle fark yaratıyor. Düğün dekorasyonundan dünya mutfaklarının seçkin örnekleriyle hazırlanan menülere, çiçeklerden pastaya kadar her düğünün hikayesi ve konsepti size özel tasarlanıyor. Dünyaca ünlü düğünlere imza atmış deneyimli Biblos ekibi, en özel gününüzü, en ince detayına kadar planlayarak size olduğu kadar konuklarınıza da unutamayacakları masalsı bir gece yaşatıyor. 

EGE’NİN EN ÖZEL SPA’SI; “ALATIA SPA” 
Ege’nin ilham veren tazeliğinden, mis gibi doğasından, binlerce yıllık tarihinden ve safir mavisi sularından esinlenerek tasarlanan Alatia SPA’nın ipeksi dokunuşlarıyla, düğün öncesi hayallerinizin ötesinde ritüeller ile en özel gününüze hazırlanıp, balayınızda Unutamayacağınız “an”lar biriktirmenizi sağlıyor. Dünya standartlarındaki uzman terapistleri ve ödüllü bakımlarıyla beden, zihin ve ruhunuzu mükemmel bir şekilde dengeleyen Alatia SPA; dokunuşları, kokusu ve dinginliğiyle size ihtiyacınız olan her şeyi, tam da olması gerektiği gibi sunuyor.  Özel SPA ritüelleri, masaj terapileri, VIP odaları, geleneksel Türk hamamı ve seçkin imza bakımlarıyla sizi “rafine bir kaçış” yaşamaya davet eden Alatia SPA, yılın 12 ayı boyunca kusursuz hizmet anlayışını sürdürüyor. 

ÖMÜR BOYU HATIRLANACAK HATIRALARLA DOLU BİR BALAYI 
Balayınız süresince çok özel servisler sunan Biblos Beach Resort, Alaçatı, yakın çevresinde yer alan tarihi güzellikler ve 20 dakikada ulaşabileceğiniz Yunan adalarıyla balayınızı renklendiren muhteşem seyahat alternatifleri sunuyor. Özel jetten deniz uçağına, helikopter ve tekne kiralamaya kadar beklentilerinizin ötesinde hizmetleriyle VIP Concierge, düğün ya da balayınız için sunduğu Biblos şıklıklarıyla fark yaratıyor. Davet süresince size eşlik edecek özel "wedding buttler” servisi ve balayı çiftleri için tasarlanmış sürprizleri ile Biblos hayalinizdekinden fazlasını vadediyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21