• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

DOUBLETREE BY HILTON ’DA ATAMA

DOUBLETREE BY HILTON ’DA ATAMA
Hilton Adana, Mersin'de 2009 yılından beri Bölge İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Demet Güngör DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda'nın Satış Direktörü olarak atandı
TURİZMİN SESİ
Hilton Worldwide oteller grubunun Anadolu yakasındaki ilk oteli olan DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda'ya yeni atamalar sürüyor. Hilton Adana, Mersin'de 2009 yılından beri Bölge İş Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Demet Güngör 11 yıllık deneyim ve tecrübesini, DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda'nın Satış Direktörü olarak sürdürecek.

1998 yılında Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Güngör kariyerine, 2001 yılında Hilton Adana'da başladı. Adana Hilton'da Toplantı Hizmetleri Koordinatörlüğü, Grup ve Organizasyonlar Satış Koordinatörlüğü ve aynı bölümde satış yetkilisi olarak çalıştıktan sonra 2005 yılında Grup ve Organizasyonlar Satış Müdürlüğü pozisyonlarında görev aldı. Demet Güngör son olarak 2007 -2010 yılları arasında Hilton Adana, Mersin'de Satış Direktörlüğünün ardından Bölge İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21