• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Dedeman Otellerinin Palandöken’de toplam 675 kişi kapasiteli iki oteli bulunuyor

Dedeman Otellerinin Palandöken’de toplam 675 kişi kapasiteli iki oteli bulunuyor
Büyüleyici kar manzarası ve tüm doğal güzellikleriyle ziyaretçilerini hayran bırakan Dedeman Palandöken, 26.  kez kış sezonunu açtı

TURİZMİN SESİ


ERZURUM/PALANDÖKEN- Dedeman Palandöken ve Ski Lodge Otelleri Genel Müdürü Serkan Ersoy, Dünya’daki en iyi 20 kayak merkezi arasında gösterilen Palandöken’in yükselişinde bölgedeki ilk kayak pisti ve teleferikleri yapan Dedeman Otelleri’nin payının büyük olduğunu söyledi. Ersoy, “Hedefimiz 5 ay boyunca kayak yapmaya elverişli yapısı, kar kalitesi ve uzun pistleri ile Palandöken’i Dünya’da ilk 5’e yükseltmek” dedi. Erzurumlu ve Erzurum’da yaşayan biri olduğunu ifade eden Ersoy, Doğu Anadolu’nun kalbi Erzurum’da yer alan otelleri ile bölge ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

1-dedeman-otelleri-genel-muduru-emrullah-akcakaya,-dedeman,-park-dedeman-,smart-by-dedeman,-dedeman-palandoken.jpg

Dedeman Palandöken ve Ski Lodge Otelleri Genel Müdürü Serkan Ersoy,“Palandöken’i ziyaret eden tüm ziyaretçilere Dedeman misafirperverliğini sunmak için çalışıyoruz. Bugün Palandöken’de iki otelimiz toplamda 675 kişilik kapasite ile misafirlerimize hizmet veriyor” dedi. Kuruldukları günden bugüne Erzurum’un bir kayak ve kar tatili destinasyonu haline gelmesi için yatırımlar yaptıklarını söyleyen Ersoy, “Palandöken gerek manzarası gerek ise kayak pistleri ile kış turizmi için en önemli noktalardan bir tanesi. Henüz havaalanı ve sivil uçuşlar yokken biz Dedeman Otelleri olarak bölge potansiyelinin farkına vardık. Bu bölgede iki otelimizi inşa ettik, kayak pistleri ve teleferikler yaptık. Tüm bu yatırımlarımız Palandöken’in bugünkü konumuna ulaşmasında bir kaldıraç görevi gördü. O günden bu yana ise, tüm yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi.

1-dedeman-otelleri-genel-muduru-emrullah-akcakaya,-dedeman,-park-dedeman-,smart-by-dedeman,-dedeman-palandoken-001.jpg

Pistlerle ilgili bilgi veren Ersoy, “Toplamda ejderle vadi pistleri bağlanınca pist sayısı 24’e çıkacak. Pistlerin toplam uzunluğu 60 km’nin üzerinde olduğunu belirten Ersoy, Kayak Federasyonu’nun Ankara’dan sonraki yeri burası oldu. Türkiye’de gerçekleşen yarışların büyük çoğunluğu Erzurum’da Ejder pistinde yapılıyor. Buranın markalaşma çalışması ‘Ejder 3.200’ adı altında Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu şirket tarafından sürdürülüyor. Palandöken, ‘Ejder 3.200’ adı altında markalaştı. Kayakla ilgilenen her misafir kar kalitesi ve uzunluğunun bilincinde olarak geliyor” dedi.

PALANDÖKEN DEDEMAN OTELİ’NİN 26. SEZONA MERHABA DEYİŞİ
Serkan Ersoy, “1 Aralık 2018 tarihinde Türkiye’nin ilk açılan kayak merkezi olarak faaliyet gerçekleştirdik. Suni karlandırma yapıldı ve sezona merhaba dedik”

26. KEZ KIŞ SEZONUNU AÇTIK
Dedeman Palandöken ve Ski Lodge otellerinde 1 Aralık itibariyle kış sezonunu açtıklarını belirten Serkan Ersoy, bu sene geçtiğimiz yıllara kıyasla, bu senenin daha verimli geçeceğini ön gördüklerini vurguladı. Ersoy, Dedeman Palandöken ve Ski Lodge ekipleri olarak yılbaşı döneminde yüzde 90, sömestir döneminde ise yüzde 70 doluluk oranına ulaştıklarını söyleyerek sözlerini noktaladı.

DEDEMAN’IN İKİ OTELİ BULUNUYOR
Palandöken’de Repeat Guest oranı en yüksek otel olan ve en çok tercih edilen oteller arasında ilk sırada yer alan Dedeman Otelleri’nin bugün Palandöken’de toplam 675 kişi kapasiteli iki oteli bulunuyor.

TOZ KAR ÖZELLİĞİ SEZONU UZATIYOR
Palandöken, kaymaya olanak sağlayan “toz kar” özelliğini, ikliminden dolayı, bütün kayak sezonu boyunca sürdürüyor. Bu sayede kar garantili kış tatili vaadi yapılıyor. Palandöken ayrıca dünyanın en uzun ve en dik pistleri arasında yer alıyor.
 

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
İlgili Haberler
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21