• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

ÇOCUKLARA ÖZEL FESTİVAL

ÇOCUKLARA ÖZEL  FESTİVAL
İsmini mitolojideki bir güzellik tanrıçasından alan Calista, tıpkı adı gibi kusursuz güzelliği yansıtıyor

TURİZMİN SESİ


Antalya Belek'te çok ayrıcalıklı bir konseptle tanışmak isteyenlere hizmet veren Calista Luxury Resort, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları ile birlikte huzur dolu tatil geçirmek isteyen tatilcilere özel geliştirilmiş nitelikleriyle beklentilerinizin ötesinde bir tatil sunuyor…

Misafirlerine standartların üzerinde hizmet veren Calista Luxury Resort, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatilinde çocuklara ve kendini çocuk hissedenlere özel festival hazırlıyor. 22 – 24 Nisan tarihleri arasında çocuklara özel gerçekleştirilecek festival alanında akrobatların gerçekleştireceği renkli showlar, sirk gösterileri, interaktif yarışmalar, sihirbaz, sahilde barbekü, maskeli balo ve partiler yapılacak. Ailece yapılacak tatil programının tek adresi olan Calista Cuxury Resort 23 Nisan tatilinde size ve çocuğunuza bir çok ayrıcalığı bir arada sunuyor.

Minik misafirlerimiz için benzersiz bir tatil... Calimero Çocuk Kulübü

A class müşteriye hizmet veren Calista Luxury Resort eğlence ve aktivite de her yaşa hitap ettiği gibi, çocuklara da profesyonel kadrosu ile en iyi hizmeti vermeye kararlı…0-13 yaş arası tüm çocukların faydalandığı Calimero çocuk kulübünde, 4 yaş üzeri çocuklara animatörler eşliğinde aktiviteler sunuluyor.

0-3 YAŞ Calimero Bebekleri: Calimero bebeklerinin faydalanabileceği Calimero bebek kulübü, her türlü ayrıntıyı düşünerek hizmet veriyor. Mama hazırlamak için gerekli mutfak ve donanımlara sahip... Bebek kulübümüzde ebeveynlerin bebekleri ile aktivite boyunca kalmaları mecburi olarak sunuluyor. Bebek bakıcılığı 1 gün önce rezervasyon yapılmak şartı ile ücretli olarak yararlanıyor.

4-5 YAŞ Calimero Loly Grup: Henüz hayatın yenilikleri ile tanıştıkları 4- 5 yaş gurubundaki çocukların her türlü eğitici, eğlendirici, el işleri ve havuz oyunları ile tanıştırarak onların bu tatilden müthiş keyif almalarını sağlanıyor.

6-8 YAŞ Calimero Speedy Grup: Ele avuca sığmayan bu yaş grubundaki çocukların, gün boyunca, kendilerine uygun her türlü spor, yüzme, el işleri, sinema, tişört boyama ve benzeri zevk alabilecekleri aktivitelerimize katılmalarını sağlayacak ve kazanan çocuklarımızı çeşitli hediyeler ile ödüllendiriliyor.

9-13 YAŞ Calimero Junior Grup: 9 - 13 yaş gurubundaki çocuklar için aktivitelerimiz sınırsız. Yetişkinlerin, Calista'da faydalandıkları her türlü spor ve eğlence aktivitelerine, animatörler eşliğinde katılınabiliniyor.

14-17 YAŞ Gençler: 14 – 17 yaş arasındaki gençlerin de diğer gençler ile tanışıp, aktivitelere katılmaları için, animatörler eşliğinde belirlenen buluşma noktasında toplanarak, gün boyunca birlikte eğleniliyor.
Ayrıcalıklı hissedeceksiniz…

Calista'daki A'la Carte All Inclusive sistemi; dünyada şu ana kadar uygulanan tüm inclusive konseptler incelenerek klasikleşen servislerin dışında bir alternatif olarak karşınıza çıkıyor. Zira, hizmet misafirlerin talebi beklenmeksizin sunuluyor. Koşulsuz misafir memnuniyetini sağlayan servis anlayışını benimseyen bu konsept, dünyada ilk kez Calista'da uygulanıyor.

Açık büfelerin önünde elinizde tabakla sıra bekleme derdi yok… Siz masalarınızda sipariş verebiliyorsunuz, garsonlar getiriyor. Otelin içinde bulunan ve tüm dünya mutfaklarını barındıran 8 ayrı A'la Carte restoranda, dünya lezzetleri orjinal tatları ve prezantasyonlarıyla servis ediliyor.

Konforu ve doğanın tüm güzelliklerini buluşturan Calista, her villaya özel havuzu, iskelede özel güneşlenme alanları, aydınlatmalarla süslenmiş havuzları ve özel peyzajı ile tatilinize ayrı bir renk katıyor. Otel'in geniş yaşam alanları ve oturma grupları yanında modern tasarımı ile de Calista, eşsiz bir tatil ortamı sunuyor.

Bilgi için: 0242 710 01 01

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21