• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

BU YIL SON DAKİKA BİR SEZON OLACAK

BU YIL SON DAKİKA BİR SEZON OLACAK
Volkan Çavuşoğlu, dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu yıl son dakika turizm yaşanacağına dikkat çekti

TURİZMİN SESİ-HALİL ÖNCÜ


Turizm Sektörü başta olmak üzere, iş alanında yaptığı yatırımlarla tanınan Akkanat Holding, konuklarına en iyiyi sunabilmek amacıyla Belek'de bulunan tesislerinden Sirene Belek Hotel'de yaptığı yenileme çalışmalarını tamamlayarak sezona merhaba dedi. 2001 yılında Belek bölgesine katılan Sirene Belek Hotel'de , 2008 yılında villalar, geçen yıl odalar ve 2011 yılının Aralık ayından bu yana da otelin geri kalan ortak birimleri yenilenmişti.

Yenilendikten sonra düzenlenen sezon açılışı nedeniyle Rus, Avrupa ve Ortadoğu lokal yetkili acenteleri ile birçok ilgili otele davet edilirken açılışa özel bir kokteyl ve yemek verildi. Açılışa katılan konuklar, Sirene Belek Hotel'deki değişimi yerinde görürken, gecede, klasik, caz, blues, rock ve pop müziği kendi tarzında yorumlayan Tuncay Kayış ve orkestrası da nefis bir müzik ziyafeti verdi. Şu anda doluluk oranları % 80'lerde olan Sirene Belek Hotel'de Mart ayı boyunca bu rakamın % 90'lara kadar çıkması bekleniyor.Turizm Sektörü başta olmak üzere, iş alanında yaptığı yatırımlarla tanınan Akkanat Holding, konuklarına en iyiyi sunabilmek amacıyla Belek'de bulunan tesislerinden Sirene Belek Hotel'de yaptığı yenileme çalışmalarını tamamlayarak sezona merhaba dedi.

Akkanat Holding Turizm Grubunun Satış Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu Çavuşoğlu, “Sirene Belek Hotel olarak Sıfır kilometre bir oteliz!” Akkanat Holding Turizm Grubu'na bağlı olarak faaliyet gösteren Sirene Belek Hotel, yeni yüzüyle misafirlerini karşılarken, grubun Satış Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu değişimi şu şekilde anlattı : “

Sirene Belek Hotel bilindiği üzere 2001 yılında açılmıştı. 2001'den 2008'e kadar herhangi bir renevasyon yapılmamıştı. 2008 yılında villalarımızı yenilemiştik. Geçen sene mart ayında odalarımızı yeniledik. Geri kalan ortak birimlerimiz olan Lobby, resepsiyon, restaurantlarımız, barlarımız ve A la Cart Restaurantlarımızı Aralık ayından bu yana yaptığımız çalışmalar ile yeniledik. Dolayısı ile artık Sirene Belek Hotel 2012 model bir otel oldu. Yenilenmeyen bir bölümümüz kalmadı. Artık şunu söyleyebilirim ki; Sirene Belek Hotel artık sıfır kilometre bir otel olarak hizmete tekrar merhaba demiştir” dedi.

Akkanat Holding Turizm Grubunun Satış Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu gecenin en keyifli isimleri arasındaydı. 2011 yılının Türkiye turizmi ve Antalya turizmi için çok iyi bir sezon olduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, dünyada yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bu yıl son dakika turizm yaşanacağına dikkat çekti. Çavuşoğlu, “ Turizm fuarları hala devam ediyor. Şu anda Mart ayının başındayız ve en önemli fuarlar ITB Berlin ve MITT Moskova Fuarları önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Türkiye turizmi adına ve bölgemiz Antalya için 2011 sezonu gayet iyi geçmişti. Şu anda dünyada herkesin bildiği gibi bir mali kriz var. 2012 sezonu ise şu an için son dakika olarak ilerliyor. Önümüz daha net görmek için Berlin ve Moskova Fuarlarını da görmemiz gerekiyor. Şunu açıkça söyleyebilirim ki; bu yıl son dakika bir sezon olacak”




Akkanat Holding Turizm Grubunun Satış Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu, değişimi Halil Öncü'ye anlattı.Gecede, klasik, caz, blues, rock ve pop müziği kendi tarzında yorumlayan Tuncay Kayış ve orkestrası da nefis bir müzik ziyafeti verdi. “Golf sayesinde yaz sezonundan daha iyi sezonlar yaşadığımız oluyor! Öncelikle en büyük hedeflerinin geçen yılki gelirleri yakalamak ve sonrasında da bu hedefi geçmek olduğunu da sözlerine ekleyen Akkanat Holding Satış ve Pazarlama Direktörü Volkan Çavuşoğlu, Belek'in dünyada çok önemli bir golf merkezi olduğuna dikkat çekti. Çavuşoğlu, “ Belek şu anda 14 golf sahasının bir arada bulunduğu ve 20 km.lik bir mesafesi ile dünyada çok önemli bir konumda. Bu özelliği ile sanırım dünyada başka bir benzeri yok. En büyük özelliğimiz sahaların birbirine çok yakın olması. İspanya ve Portekiz'de çok saha var ama bir saat bir sahada oynadıktan sonra bir saat yol gidildikten sonra diğer sahaya geçebiliyorsunuz. Ama burada 14 gün boyunca 14 golf sahasında oynayıp, her hangi bir transfer yapmadan golf oynayabiliyorsunuz. Mart ayından itibaren yüksek sezon başlıyor. Mayısa kadar devam ediyor. Sonrasında da Eylül ayında başlıyor ve kasım ayına kadar devam ediyor. Bu Belek için en büyük unsur. Normalde daha önce kış sezonunda birçok otel kapatıyordu. Şu anda tam tersi Belek'te bütün oteller tamamen açık. Ve golf sayesinde kış aylarında, yaz sezonundan daha iyi sezonlar yaşadığımız oluyor” dedi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21