• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

BİR ALO İLE SUSHİ KAPINIZDA

BİR ALO İLE SUSHİ KAPINIZDA
Callpex, Sushico'ya sunduğu çağrı merkezi hizmetiyle firmanın satışlarını ciddi oranda artırdı.

TURİZMİN SESİ


444SUŞİ üzerinden aylık en az bir restoran kadar sipariş alan Callpex, lezzet tutkunlarının tercihlerine yardımcı olurken, müşteri memnuniyetini de üst seviyelere taşıdı.Çağrı merkezi sektörünün lider şirketlerinden Callpex, Uzakdoğu mutfağının önde gelen firmalarından Sushico'ya verdiği çağrı merkezi hizmetleriyle paket servis gelirlerinin artmasına katkı sağladı. Siparişlerini tek noktadan toplayarak hız ve kalite açısından önemli avantajlar sağlayan Sushico, aylık binlerce siparişi çağrı merkezi üzerinden alıyor.

 

Sushico müşterilerinin tüm şubelerden gelen çağrılarını karşılayan Callpex, sipariş almanın ötesine geçerek istenmesi durumunda menü tavsiyelerinde de bulunarak gerçek anlamda müşteri ilişkileri yönetimi sağlıyor. Sushico'nun 444 78 74 numaralı sipariş numarasına gelen tüm çağrıları Callpex Sushico ekibi yanıtlıyor. Telefonla sipariş veren bölgeler arasında Levent, Nişantaşı ve Suadiye ilk sıralarda yer alıyor.

Callpex Sushico Proje Sorumlusu Aslı Aydın sundukları hizmetin sipariş almakla kalmadığını müşterilerin farklı beklentilerini ilettikleri bir platform olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Çağrı merkezinde toplanan verileri Sushico'ya iletiyoruz. Bu veriler, müşteri memnuniyetini ve beklentilerini de kapsıyor. Bu sayede gelecek döneme ilişkin planlamalara da katkı sağlıyoruz. Siparişlerle ilgilenerek restoranların iş yükünü azaltmış oluyoruz. Ancak bu sıradan bir sipariş süreci değil. Uzakdoğu mutfağından sipariş verenler menülere yeni eklenen lezzetleri denemek isteyebiliyor. Çağrı merkezindeki arkadaşlarımız onlara seçenekler önerebiliyor. Kendi denedikleri lezzetlere veya çağrı merkezine gelen ağırlıklı siparişlere göre yönlendirmede bulunabiliyor. "


“Çağrı merkezi bir restoran kadar ciro yapıyor”
Sushico Operasyon ve Eğitim Müdürü Hicri Sağlam da çağrı merkezi hizmetlerini dışkaynak kullanımı yoluyla Callpex'ten almanın restoranların verimliliğini artırdığını ve sipariş artışına katkı sağladığını ifade etti: "Siparişlerin tek noktadan toplanması bize hız ve kalite açısından önemli avantajlar sunuyor. Çünkü aylık olarak en az bir restoranın cirosu kadar siparişi çağrı merkezi üzerinden alıyoruz. Callpex'le gerçekleştirdiğimiz işbirliği kalite standartlarımızı korumamızı sağlamanın yanında daha fazla sipariş alarak büyümemize katkı sağlıyor. Müşteri bilgilerinin tek merkezde toplanması, müşterilerimize geri dönüşlerimizde ve tüm operasyonun kolaylıkla raporlanıp analiz edilmesi süreçlerinde kolaylık sunuyor. Çağrı merkezindeki arkadaşlarımız hangi ürünün daha popüler olduğunu bildikleri için gayet başarılı tavsiyelerde bulunarak katma değer sağlıyorlar."


Çağrı Merkezi'nden derlediği bilgileri entegre CRM sistemiyle anlamlı verilere dönüştüren Sushico, ileriye yönelik yatırım planları yapma imkanına da kavuşmuş durumda. Müşteriler artık sadece sipariş vermek için bizi aramıyor diyen Sağlam sözlerini şöyle sürdürüyor: “Sushico hakkında bilgi almak, önerilerini bizimle paylaşmak ve şikâyetlerini dile getiren müşterilerimiz ile sürekli etkileşim halindeyiz. Belli periyotlarda anketler gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle çağrı merkezimiz üzerinden şu anda gerçek bir CRM projesi yürüttüğümüzü söyleyebiliriz.”

Callpex Hakkında
Kurucu ortakları arasında Ali Sabancı, Haluk Emiroğlu ve Turgut Gürsoy gibi isimlerin yer aldığı Callpex, konusunda uzman çalışanları ile 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren, teknolojik altyapısını sürekli geliştiren, müşteri talep ve ihtiyaçları doğrultusunda özelleştirilebilen dış kaynak hizmeti sağlayan bir çağrı merkezidir. Callpex, yetkin insan kaynağı, çağdaş teknolojik altyapısı ve etkin süreç yönetimiyle perakendeden iletişime, medikalden ulaştırmaya kadar farklı sektörlere hizmet veriyor. 500 koltuk kapasitesine sahip Callpex, ISO 27001 ve ISO 9001 kalite belgelerine sahip.

Sushico Hakkında
Sushico, 1997'den bu yana Suadiye, Levent İş Kule, Nişantaşı, Koşuyolu, Kemerburgaz, Kanyon, Ataköy, Bahçeşehir, Astoria AVM, Ankara, Lefkoşa ve son olarak Palladium'daki restaurant zincirleri ile en lezzetli uzakdoğu yemeklerini sunmaya devam ediyor.

İstanbul ve Ankara'da çok geniş bir alanda paket servisi yapan Sushico aynı zamanda tüm Türkiye'ye 2000 kişiye kadar özel menüler hazırlayıp catering servisi vermektedir. Seçkin müşteri kitlesine kaliteli servis vermekten ödün vermeyen Sushico, yurt içi ve dışında yeni şubeler açarak Uzakdoğu lezzetlerini paylaşmaya devam ediyor.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21