• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

BAL-GÖǒTEN DUYURU

BAL-GÖǒTEN DUYURU
Türkiye'de yaşayan ancak Türk vatandaşlığına kabul edilmeyen ve "kaçak" durumunda olan Bulgaristan Türklerine ikamet tezkeresi verileceği bildirildi.
TURİZMİN SESİ
(Bal-Göç) Genel Başkanı Emin Balkan, yazılı açıklamasında, daha önce ikamet tezkeresi almış ancak ikamet tezkeresinin süresi dolduktan sonra tezkeresini uzatamamış olan Bulgaristan vatandaşı Türklerin, 3 Temmuz saat 17.00'ye kadar yaşadıkları illerdeki emniyet müdürlüğü yabancılar şubesine gidebileceklerini belirtti.

Bu kişilerin başvuruda bulunmaları halinde ikamet tezkeresi süresini uzatabileceklerine işaret eden Balkan, ayrıca bugüne kadar hiç ikamet tezkeresi olmadan Türkiye'de ikamet eden ve Türk vatandaşlığına kabul edilmeyen Bulgaristan vatandaşı Türklerin de ikamet tezkeresi almak için 3 Temmuz akşamına kadar müracaat ederek tezkere alabileceklerini kaydetti.
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : +90 216 481 51 21