• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

AZİZ YILDIRIM’A KÖZLENMİŞ PATATES

AZİZ YILDIRIM’A KÖZLENMİŞ PATATES
Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

TURİZMİN SESİ


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve futbolcu Emre Belezoğlu, Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Fenerbahçe'nin ligde bugün Sivasspor ile yapacağı maç için dün Sivas'a gelen kulüp başkanı Aziz Yıldırım, sarı kart cezalısı olduğu için Sivasspor karşısında forma giyemeyecek olan futbolcu Emre Belezoğlu ile birlikte, 80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvası'nı ziyaret etti. Yıldırım ve Belezoğlu'nu yurtta kalan kızlar çiçeklerle karşıladı. Daha sonra Sivas Valisi Ali Kolat, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tahir Özel ile birlikte yurt binasındaki salona geçen Yıldırım ve Belezoğlu, Fenerbahçe bayrakları ve sarı-lacivert balonlarla süslenen salonda çocukların ve kızların ilgisiyle karşılaştı. Salonda Fenerbahçe Bayrağı'nın yanında Sivasspor Bayrağı'nın da yer aldığı görüldü.

80. Yıl Kız Yetiştirme Yurdu ve 0-6 Yaş Çocuk Yuvası Müdürü Bahattin Karaoğlan, Vali Ali Kolat ve Aziz Yıldırım'a Sivasspor atkısı hediye etti.
Bir süre Sivasspor atkısı boynunda takılı kalan Yıldırım, daha sonra atkıyı futbolcu Emre Belezoğlu'na verdi. Belezoğlu da Sivasspor atkısını yuvada kalan bir kıza hediye etti. Kendisine sevgi gösterisinde bulunan kızlara Fenerbahçe'nin renklerini taşıyan montu ile eldivenini ve kravatını hediye eden Belezoğlu, kızlara ve çocuklara imza dağıttı. Çocukları seven Yıldırım ve Belezoğlu, onlarla yakından ilgilendi.

Kolat, Yıldırım ve Belezoğlu, daha sonra Sivas Fenerbahçeliler Derneği'nin hazırladığı hediye paketlerini çocuklara ve kızlara takdim etti.
Çocukların hediye paketlerinde oyuncak, kızların hediye paketlerinde ise giysi yer aldığı belirtildi. Hediyeler arasında Fenerbahçe atkılarının ve eşofmanlarının da yer aldığı gözlendi. Hediyelerin yurt ve yuvada kalan çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hazırlandığı belirtildi.

Vali Kolat, bugün Fenerbahçe ile Sivasspor arasında ligde oynanacak maç dolayısıyla başkan Yıldırım ve beraberindeki heyeti Sivas'ta ağırladıklarını ifade ederek, Fenerbahçe Kulübü'nün çok güzel sosyal çalışmaların ın olduğunu, bu kapsamda Yıldırım ve beraberindekilerin çocuk yurdu ve kız yetiştirme yurdunu ziyaret ederek çocuklara hediyeler verdiğini söyledi. Bu duyarlı davranışlarından dolayı Yıldırım ve Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür eden Kolat, devletin çocuklara çok önem verdiğini, onların yetişmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda hassasiyet gösterdiğini belirterek, "Böyle kulüplerimizin de sivil toplum kuruluşlarının da çocuklara yönelik bu tür çalışmalar yapması bizi son derece memnun etmiştir. Ben başkana ve heyetine teşekkür ediyorum, sağ olsunlar" dedi.

Konuşmamayı tercih eden Başkan Yıldırım ise Vali Kolat'a Fenerbah çe'nin 100. yılı anısına hazırlanan pul koleksiyonunun yer aldığı tabloyu hediye etti. Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu da sosyal sorumluluk projelerinin başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun desteğiyle devam ettiğini belirtti. Sümbüloğlu, Vali Kolat'a Sivas'ta sosyal sorumluluk projeleri konusunda kendilerinden ne istenilirse ellerinden geleni yapabileceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından, Kolat, Yıldırım ve beraberindekilere yurt bahçesindeki kameriyede yiyecek ikramında bulunuldu. Yıldırım ve Belezoğlu, soba üzerindeki közlenmiş patates ve kestanelerden yedi.
Ziyaretin ardından Kolat, Yıldırım, Belezoğlu ve beraberindekiler, yurt binasının bahçesinde çocuklar ve kızlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Ziyarette, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mithat Yenigün ile Kulüp Genel Müdürü Serkan Acar ve Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu ve spor yazarı Selçuk Yula da hazır bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21