• BIST 10526.3
  • Altın 2449.301
  • Dolar 32.5617
  • Euro 35.0268
  • İzmir 38 °C
  • İstanbul 33 °C
  • Antalya 31 °C
  • Ankara 33 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

AVRUPA’NIN EN İYİ İŞ OTELİ

AVRUPA’NIN EN İYİ İŞ OTELİ
Mövenpick Hotel Istanbul,World Travel Awards'un Antalya'da 18.'si düzenlenen gecesinde “Avrupa'nın En İyi İş Oteli” seçildi
TURİZMİN SESİ
Mövenpick Hotel Istanbul, seyahat sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan ve turizm dünyasının “Oscar'ları” olarak kabul edilen World Travel Awards'un 2 Eylül 2011 tarihinde Antalya'da bu yıl 18.'si düzenlenen gecesinde “Avrupa'nın En İyi İş Oteli” seçildi. 1993'ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri), otel, tatil köyü, havayolu, deniz yolu gibi 1000'i aşkın kategoride veriliyor. Koşulsuz misafir memnuniyeti ilkesine bağlılığı, misafirlerin beklentilerinin de ötesine geçen kişiye özel hizmet anlayışı ve sunduğu ileri teknoloji olanakları ile 160 ülkeden 213.000 seyahat profesyonelinin oylaması sonucunda başarılarına bir yenisi ekleyen Mövenpick Hotel Istanbul bir kez daha “Avrupa'nın En İyi İş Oteli” ödülüne layık görüldü.

Ödül, World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke tarafından Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach'a takdim edildi. Frank Reichenbach elde ettikleri başarıyı: “İsviçre mükemmelliyetçiliği ile Türk konukseverliğinin eşsiz kombinasyonu ile sunduğumuz ayrıcalıklı hizmet ve deneyimin bir kanıtı olan bu ödülü almak bizim için büyük gurur kaynağı olmakla birlikte, en basit görünen istekleri bile sıra dışı kılarak konuklarımızın beklentilerinin üzerine çıkmayı ve her zaman mükemmelin peşinde koşarak onları şaşırtmayı ilke edinmiş ekibimizin çabalarının bir sonucudur” cümlesiyle ifade etti.

Reichenbach sözlerine şöyle devam etti: “Bu yıl kazandığımız bir başka önemli başarı ise, Türkiye'deki diğer otelimiz Mövenpick Hotel Izmir'in 2011'de “Türkiye'nin En İyi İş Oteli” seçilmiş olmasıdır. İzmir'deki ekibimiz de misafir memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla Mövenpick Hotels & Resorts kalite değerlendirmelerinde sürekli olarak ilk üç sırada yer alarak onu bu ödüle layık görenlerin verdikleri kararın ne kadar yerinde olduğunu kanıtlamaktadır. 2011 sonunda kapılarını açacak olan Mövenpick Hotel Ankara'nın da ayrıntılara gösterdiğimiz özenle birleştirip, kişisel dokunuşlarla sunduğumuz hizmet anlayışını Başkent'e taşıyarak bizimle aynı sinerji ve motivasyonu paylaşacağına inanıyorum. Bundan sonra önümüzde seyahat ve konaklama trendlerini belirlemede öncü olacağımız bir yarın var. Amacımız, aynı yolculuk eden misafirlerimiz gibi otelimizin de durmadan yeni ufuklara doğru yolculuk etmesidir.”

Ödüllerle dolu uzun ve başarılı bir geçmişi bulunan Mövenpick Hotel Istanbul, 2010 yılında “Dünyanın En İyi Şehir Oteli” ve “Avrupa'nın En İyi Şehir Oteli”, 2009'da “Avrupa'nın En İyi İş Oteli”, 2008 ve 2007'de üst üste “Türkiye'nin En İyi İş Oteli” dallarında birincilik kazanmıştı. İstanbul'un en modern iş ve alışveriş merkezinin kalbinde bulunan Mövenpick Hotel Istanbul hem iş hem de tatil amaçlı seyahat eden misafirlerin beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanmış 249 odası, Akdeniz, İsviçre ve Türk mutfaklarından yenilikçi lezzetleri tadabileceğiniz AzzuR Restaurant'ı, deneyimli barmenlerin ödüllü kokteylleriyle zengin içki seçeneklerinin sunulduğu BarAdoX Bar'ı, panoramik şehir manzarasıyla İstanbul'un en çok tercih edilen mekanlarından biri olan Skyline Club Lounge'ı, iş yaşamını keyifli hale getiren 8-600 kişilik ileri teknoloji toplantı salonları ve kişiye özel hizmet anlayışı ile konuklarını ağırlıyor.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21