• BIST 10526.3
  • Altın 2449.301
  • Dolar 32.5617
  • Euro 35.0268
  • İzmir 38 °C
  • İstanbul 33 °C
  • Antalya 31 °C
  • Ankara 33 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Mayıs 2024 sayısı çıktı
  • Turizmin Sesi Dergimizin Nisan 2024 62'nci Sayısı Yayında 

AVRUPA’NIN EN İYİ İŞ OTELİ

AVRUPA’NIN EN İYİ İŞ OTELİ
Mövenpick Hotel Istanbul, turizm ve seyahat sektörünün en saygın ödüllerden biri olan ve “Turizm Dünyası'nın Oskarları” olarak kabul edilen World Travel Awards'un 17 Ekim 2009 tarihinde Portekiz'de düzenlenen gecesinde “Avrupa'nın En İyi İş Oteli” seçildi

TURİZMİN SESİ


Kaliteli ürün ve servisi ile Türkiye'deki otelcilik anlayışına ilk butik iş oteli olarak farklılık katan, 2007 ve 2008 yıllarında Türkiye'nin En İyi İş Oteli seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 2009 yılında ise dünyanın farklı yerlerinden 180.000'den fazla uzmanın oylarıyla “Avrupa'nın En İyi İş Oteli” dalında birinci oldu. Ödülü, Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, World Travel Awards Kurucusu ve Başkanı Graham Cooke'un elinden aldı.

1994'ten bu yana seyahat ve turizm endüstrisinin tüm alanlarındaki en önemli başarıların ödüllendirildiği World Travel Awards, uluslararası ve bölgesel kategoride; havayolu, deniz yolu, otel, rezervasyon hizmeti gibi alanlarda veriliyor. World Travel Awards'un oylaması, dünya genelindeki 190'ı aşkın ülkeden on binlerce seyahat profesyonelinin internet katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, elde ettikleri başarıyı “Bu ödülü kazanmak bizim için büyük bir onur olmakla birlikte, iş seyahatine çıkan misafirlerimizin beklentilerini karşılamak ve daha da ileriye taşımak üzere ekibimizin gerçekleştirdiği yorulmak bilmeyen çabalarının bir sonucudur. Tüm otel çalışanlarını en çok gururlandıran ise, hizmet ve olanaklardan memnuniyet duyan misafirlerin % 50'sinden fazlasının tekrar otelimizi tercih ederek misafir olmalarıdır. Türkiye'deki diğer iş otelimiz Mövenpick Hotel Izmir ve 2010'da açılacak olan Mövenpick Hotel Ankara da aynı yolda ilerleyecektir” cümlesiyle ifade etti. Reichenbach sözlerini şöyle sürdürdü: “Ve tabii ki bu ödül, en üst seviyedeki modern iş hizmetlerinin sağlanması açısından hepimiz için çok teşvik ve motive edici. Sürekli gelişim için hizmet yelpazemize yenilerini eklemeye devam edeceğiz.”

2007 ve 2008 yıllarında World Travel Awards tarafından Türkiye'nin En İyi İş Oteli seçilen Mövenpick Hotel Istanbul, 2005 yılında SKAL International Türkiye tarafından, şehir oteli dalında birinciliğe layık görülmüştü.

İş dünyasının kalbinin attığı 4. Levent'te bulunan Mövenpick Hotel Istanbul; iş gezisinde bulunan konukların odadan bile iş takibini sağlayan teknolojik altyapıya sahip, fonksiyonellik ve zarafetin bir araya getirildiği executive kat odaları ve süitleri ile toplam 249 odası, Akdeniz mutfağından lezzetler sunan AzzuR Restaurant'ı, ultra
modern tasarımı ve konforu bir araya getiren BarAdoX Barı, sağlıklı yaşamın merkezi Wellness Center'ı, ileri teknoloji ürünü işitsel ve görsel sistemlerle donatılmış 8-600 kişilik toplantı salonları ve kişiye özel hizmet anlayışı ile konuklarını ağırlıyor.

Mövenpick Hotels & Resorts, 12.000'in üzerinde çalışanı, 26 ülkede hizmette ve yapım aşamasında olan 90'ı aşkın oteli ile hedef pazarı olan Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya'da hizmet vermektedir. İsviçre kökenli uluslararası otel grubu, büyüme ve gelişmeye önem vermekte ve portfolyosundaki otel sayısını 2010 yılına kadar 100'e çıkarmayı planlamaktadır. Üst düzey bir otel yönetim şirketi olarak konumlandırılan Mövenpick Hotels & Resorts iş ve konferans otelciliği ile tatil yörelerinde resort otelciliği yapmakta, konuklarını kalite, güvenirlilik, ilgi ve kişiye özel hizmet anlayışı ile ağırlamaktadır. Otel grubunun yüzde 66,7'sine Mövenpick Holding, yüzde 33,3'üne ise Kingdom Group sahiptir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21