• BIST 9837.16
  • Altın 3364.057
  • Dolar 36.047
  • Euro 37.2662
  • İzmir 8 °C
  • İstanbul 10 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara 6 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

Arçelik A.Ş.’den Çifte Şampiyonluk

Arçelik A.Ş.’den Çifte Şampiyonluk
Arçelik A.Ş., Arçelik ve Beko yelken takımlarıyla katıldığı BMW Bosphorus Sailing Fest 2015 Yat Yarışı’na damga vurdu
TURİZMİN SESİ

Arçelik Yelken Takımı IRC 2 sınıfında birinci olurken, Beko Yelken Takımı da IRC 3 sınıfında şampiyon oldu ve Arçelik A.Ş. yarışlardan iki kupa ile döndü. Arçelik A.Ş., sezonun en renkli yarışlarından biri olan ve Kuruçeşme – Büyükdere etabında gerçekleşen BMW Bosphorus Sailing Fest 2015 Yat Yarışı’na iki markasıyla adını yazdırdı.

arcelik-a.s,bmw-bosphorus-yat-kupasi.jpg

Arçelik Yelken Takımı IRC 2 sınıfında, Beko Yelken Takımı da IRC 3 sınıfında rakiplerini geride bırakarak birinciliği elde etti. 

 
arcelik-a.s,bmw-bosphorus-yat-kupasi,2.jpg
 
Bölümler arası iletişim ve ekip çalışmasını güçlendirmek amacıyla, her iki yelken takımının kurulmasına öncülük eden Arçelik A.Ş. Genel Müdürü Hakan Bulgurlu da yarışlara katılarak Arçelik Yelken Takımı’nda mücadele etti. Yarışın ödül töreni ise BMW Borusan Oto İstinye’de gerçekleşti.
 
arcelik-a.s,bmw-bosphorus-yat-kupasi,3.jpg
 
Hakan Bulgurlu, ödül törenine katılarak Arçelik takımının kupasını kaldırdı.Yarış, Boğaz’daki akıntıdan, yönü ve şiddeti değişen rüzgarlardan dolayı yelkenciler açısından oldukça zorlu geçti. Kuruçeşme Galatasaray Adası önünden saat 12:00’de başlayan yarış, Büyükdere şamandırasından dönülerek Kuruçeşme’de son buldu. Sahil boyunca ilgiyle takip edilen yarışta Arçelik ve Beko Yelken Takımlarını binlerce kişi izledi.
 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21