• BIST 9900.25
  • Altın 2874.384
  • Dolar 34.0921
  • Euro 38.0411
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

Antalya Rent A Car Araç Kiralama

Antalya Rent A Car Araç Kiralama
Birbirinden farklı durumlarda beklentileri ve ihtiyaçları karşılamak için araç kiralama hizmeti sunulmaktadır

TURİZMİN SESİ


Herhangi bir yeri keşfetmek isteyenler, Antalya rent a car ile araç kiralamaktadır. Son derece keyifli ve pratik bir hizmet olarak görülmektedir. İstenilen modelde araç, zamanında teslim edilmektedir. Araçların temizliğine ve hijyenine özen gösterilmektedir. Farklı bütçelere hitap eden araç kiralama hizmeti, güven veren alternatiflerden oluşmaktadır. Araç kiralama hizmeti için tarafların mağdur olmamasına adına sözleşme yapılmaktadır. Zamandan ve maliyetlerden tasarruf etmek için araç kiralama hizmeti önerilmektedir. Kısa dönem veya uzun dönem araç kiralaması yapılabilmektedir. Araca ne kadar süre için ihtiyaç duyuluyorsa, o kadar süre için araç kiralanmaktadır.

antalya-yuce-rent-a-car.jpgAntalya Rent A Car Uzun Dönem Araç Kiralama

İşletmelerde kimi zaman uzun dönem araç kiralama ihtiyacı doğmaktadır. Bir yıl ve daha uzun süreleri kapsayan yıllık araç kiralama sırasında herhangi ek masraf ile uğraşılmamaktadır. Tüm ulaşım ihtiyaçları uzun vadede karşılanmaktadır. Kasko, sigorta ve vergi ödemeleri ile zaman kaybedilmemektedir. Araç kiralama talebi için ofis ziyaretine gerek bulunmadan, dijital platform üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Araba satın almaya kıyasla yıllık araç kiralama daha kazançlı olmaktadır. Uzun dönem araç kiralama hizmetinde sadece ulaşım ihtiyacı değil, kullanım süresi boyunca ortaya çıkabilecek gereksinimler de karşılanmaktadır. Rent A Car deneyimi ve uzmanlığı ile işletmelere profesyonel çözümler sunulmaktadır. Araçların tüm bakım ve onarımları gerçekleştirilmektedir.

Antalya Rent A Car Kısa Dönem Araç Kiralama

Araç satın almak veya uzun süreli sözleşme imzalamak istemeyenlerin tercihi aylık araç kiralama olmaktadır. Yaz ve kış sezonlarında farklı araç modelleri kiralanabilmektedir. Kısa dönem araç kiralayarak konforu yaşayanlar, ciddi bir finansal yükten kurtulmaktadır. Araç kiralama hizmetinden faydalananlar, araçların kullanım haklarını elde etmektedir.

Araba fiyatlarının artması ile birlikte yeni araç almak zorlaştığından, aylık araç kiralama hizmetinden faydalanılmaktadır. Geniş araç yelpazesi bulunduğundan, ihtiyaca yönelik araç seçilmektedir. Geziler, iş seyahatleri veya farklı etkinlikler için kısa dönem araç kiralama uygun olmaktadır. Kısa dönem araç kiralayanlar, tatile ve toplantılara gitmektedir. İstek ve ihtiyaçlara yönelik araçlar kolay bir şekilde bulunmaktadır.

 Antalya Rent A Car Ticari Araç Kiralama

Özel işler için ticari araç gereksinimi duyulmaktadır. İşletmeleri için K2 yetki belgesini kaydettiren müşteriler, istedikleri kadar ticari araç kiralayabilmektedir. Ticari araç taşımacılık amaçlı kullanılmayacaksa, K2 belgesi talep edilmemektedir. İhtiyaç ortaya çıktığı an kamyonet ve minibüs gibi hafif ticari araçlar kiralanabilmektedir.

Şirketlere özel mobilite çözümler sunulmakta olup ihtiyaçlara en uygun tasarlanmış araç kiralama programı geliştirilmektedir. Kiralanmak istenen ticari aracın modeli, kilometresi, kasası ve yakıt tüketim türü gibi etkenler, ticari araç kiralama fiyatlarına etki etmektedir. Ticari araç kiralama hizmetinden faydalanan şirketler, sermayelerini koruyabilmektedir. Rent A Car ticari araç kiralama sektöründe, rakiplerinden bir adım önde olmaktadır.

Antalya Rent A Car Araç Kiralama Fiyatları

En uygun fiyatlandırma seçeneklerinden dolayı Antalya rent a car tercih edilmektedir. Araç kiralama hizmeti kısa dönem ve uzun dönem olarak kategorilere ayrıldığından, fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Aracın modeli, sınıfı ve ekstra hizmet talebi, araç kiralama fiyatlarına etki etmektedir. Hizmet bedeli, sigorta giderleri ve kasko, paket fiyat olarak şekillendirilen ücretlendirmenin içerisinde bulunmaktadır.

Erken rezervasyon ve kampanyalardan faydalanan kişiler, uygun fiyatlardan araç kiralamaktadır. Aylık araç kiralama fiyatları 30 gün üzerinden belirlenmekte olup bu süre talebe bağlı olarak uzatılabilmektedir. Yalnızca kullanım hakkı müşterilere devir edildiğinden, araçların bütün sorumluluğu Rent A Car'da olmaktadır. Müşteri tarafından navigasyon ve şoför gibi beklentiler, fiyata doğrudan etki etmektedir.

İletişim ve online rezervasyon için : Antalya Yüce Rent A Car, Antalya Havalimanında Rent a Car (rentacarantalya.net)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21