• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

AKADEMİK TURİZM BÜLTENİ

AKADEMİK TURİZM BÜLTENİ
Nazmi Kozak'ın hazırladığı Akademik turizm bülteni Yil: 10, Sayi: 5, Mayis 2009 yayımlandı
TURİZMİN SESİ
HABERLER
Prof. Dr. Hasan Isin DENER Özel Sayisi'na makale gönderme süresi 15 Haziran 2009'da bitiyor..

Anatolia: Turizm Arastirmalari Dergisi'nin kisiye özel ikinci Özel Sayisi olarak hazirlanan Prof. Dr. Hasan Isin DENER Özel Sayisi'na makale gönderme tarihi 30 Eylül 2009 tarihinde sona eriyor. Prof. Dr. Hasan Isin DENER, Hacettepe Üniversitesi Turizm Isletmeciligi Yüksek Lisans Programi'nda 1981 yilindan 2002'nin Agustos ayina kadar ögretim üyesi ve Anabilim Dali Baskani olarak hizmet verdi. Prof. Dr. Dener, turizm isletmeciligi dalinda 20'den fazla tez calismasini yönetmesinin yani sira kendine özgü egitim-ögretim yöntem ve teknikleriyle turizm isletmeciligi disiplininin olusturulmasi calismalarina önemli katkilarda bulundu. Halen Cankaya Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi Isletme Bölümü Baskanligi görevini yürütmekte olan Prof. Dr. Hasan Isin DENER adina hazirlanacak Özel Sayi hakkinda ayrintili bilgi icin bkz: http://www.anatoliajournal.com/atad/ozelsayi.pdf

Birinci Turizm Ögrencileri Kurultayi tamamlandi..
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü bünyesinde Turizm ve Otel Isletmeciligi Yüksekokulu ögrencileri tarafindan düzenlenen Birinci Turizm Ögrencileri Kurultayi, 16-18 Nisan 2009 tarihleri arasinda Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampusu'nda gerceklestirildi. 21 üniversiteden toplam 120 ögrencinin katildigi Kurultay'da ögrenciler "Türkiye Turizminin Sorunlari", "Stajlar", "Müfredat Programlari", "Ders Kitaplari" ve "Diger Konular" olmak üzere belirlenen calisma gruplarinda, kendilerinin sectigi komisyon baskanlarinin gözetiminde calismalarini yürüttüler. Calismalar sonrasinda ortaya konulan öneriler ögrencilerin ne denli bilincli hareket ettikleri ortaya koydu. Kurultay calismalarinin sonrasinda, 18 Nisan 2009 tarihinde kurultay delegesi ögrenciler Frig Vadisi, Seyitgazi ve Odunpazari bölgelerini iceren bir geziye katildilar. Turizm Ögrencileri Kurultayi sonuc raporlarina ve fotograflarina ulasmak icin tiklayiniz. http://www.turizm.anadolu.edu.tr/kurultayraporlari.html

Akademik Turizm Egitimi Arama Konferansi yapildi..
Mugla Üniversitesi Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik yüksekokulu tarafindan düzenlenen Akademik Turizm Egitimi Arama Konferansi tamamlandi. 23-26 Nisan 2009 tarihleri arasinda Bodrum, Turgutreis'te faaliyet gösteren Aegean Dream Resort Otel ile La Blanche Otel'in sponsorlugunda düzenlenen arama konferansina akademisyen ve sektör mensubu olmak üzere toplam 62 kisi katildi. Dr. Irfan MISIRLI'nin moderatörlügünde gerceklestirilen konferans SISMA yöntemine uygun olarak yürütüldü. Akademik Turizm Egitimi Arama Konfaransi sonrasinda ortak akil yürütmeye dayali olarak cesitli konularda konular ortaya konuldu ve cesitli kararlar alindi. Sonuc raporunun önümüzdeki günlerde aciklanacagi bildirilen Arama Konfaransi'nin her yil geleneksel olarak düzenlenecegi bildirildi. Bu baglamda Ikinci Akademik Turizm Egitimi Arama Konferansi'nin yine Mugla Üniversitesi Turizm ve otel Isletmeciligi Yüksekokulu'nun öncülügünde Nisan 2010'da yapilmasinin planlandigi bildirildi.

Turizm Ögrencileri Kurultayi Konseyi olusturuluyor..
Birinci Turizm Ögrencileri Kurultayi sonrasinda, bundan sonraki kurultay calismalarini yürütmek, alinan kararlarin uygulamaya gecmesini izlemek ve turizm sektörünün taraflarini olusturan kurum ve kuruluslar nezdinde kamuoyu olusturmak amaciyla Turizm Ögrencileri Kurultayi Konseyi'nin olusturulmasina karar verildi. Konsey'de, Birinci Turizm Ögrencileri Kurultayi calisma gruplari baskan ve raportörlerine ek olarak Yüksekokul Ögrenci Temsilcileri ile Bölüm Ögrenci Temsilcilerinin üye olarak yer alacaklar. Konsey calismalarinin tamamlanmasinin ardindan üyelerin yilda iki kez bir araya gelmeleri de öngürülüyor. Kurultay'da alinan kararlar arasinda Ikinci Turizm Ögrencileri Kurultay'nin bir kez daha Anadolu Üniversitesi'nde gerceklestirilmesi ve daha sonraki kurultaylarin ev sahibi üniversitelerinin Konsey tarafindan belirlenmesi de yer aliyor. Turizm Ögrencileri Kurultayi Konseyi'nin olusturulmasi ile ilgili calismalarin önümüzdeki günlerde baslanacagi bildirildi.

Barlas Küntay 2008 Yili Turizm Arastirma Ödülü'ne basvuru süresi uzatildi..
Türkiye Turizm Yatirimcilari Dernegi tarafindan Barlas Küntay adina verilen turizm arastirma ödülüne basvuru süresi 31 Mayis 2009 tarihine kadar uzatildi. "Türkiye'de Ic turizmin Gelistirilmesi" olarak belirlenen 2008 yili turizm arastirma ödülü icin ayrintili bilgi icin bkz: http://www.ttyd.org.tr/tr/page.aspx?id=15

Afyon'da Türk Kahveli Tatli Yarismasi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Ascilik Programi 30 Nisan 2009 tarihinde Türk Kahveli Tatli Yarismasi düzenliyor. Chef Club, Güral Porselen ve Anemon'un katki yapacagi yarisma, Anemon Afyon Otel'de yapilacak.

Erzincan Üniversitesi Rektörlügü'ne bagli olarak Sivil Havacilik Yüksekokulu kuruldu
Erzincan Üniversitesi Rektörlügü'ne bagli olarak Sivil Havacilik Yüksekokulu kurulmasi; Millî Egitim Bakanligi'nin 20/3/2009 tarihli ve 8339 sayili yazisi üzerine, 28/3/1983 tarihli ve 2809 sayili Kanunun ek 30 uncu maddesine göre, Bakanlar Kurulu'nca 30/3/2009 tarihinde kararlastirildi.

'www.atmed.org.tr' yayinda..
Akdeniz Üniversitesi Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunlari Dernegi (ATMED) 'nin resmi web sitesi www.atmed.org.tr adresi 24 Mart itibari ile yayin yasamina basladigi bildirildi. Site, mezun ve ögrencilerin birbirleri ile haberlesmeleri, dernek faaliyet ve duyurularini takip edebilmeleri acisindan da pratik cözümler sunuyor.

Küresel Krizin Turizm Trendlerine Etkisi konulu panel
Geleneksel Turizm Haftasi Etkinlikleri cercevesinde 15 Nisan 2009 tarihinde Gazi Üniversitesi Rektörlük Mimar Kemaleddin Salonunda "Küresel Krizin Turizm Trendlerine Etkisi" konulu bir panel düzenlendi. Panele konusmaci olarak, TÜRSAB Baskani Basaran ULUSOY, ATID Baskani Secim AYDIN, Kültür ve Turizm Bakanligi Tanitma Genel Müdür Yardimcisi Ibrahim YAZAR ve Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Egitim Fakültesi ögretim üyesi Doc. Dr. Muharrem TUNA katildi.

Dünden bugüne TURING Sergisi..
TÜRKIYE Cumhuriyeti ile yasit olan Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun sergisi, bugün Cankaya Belediyesi Cagdas Sanatlar Merkezi'nde aciliyor. Tarihi gelisimin dönemin kosullari icerisinde incelendigi, kurumun temellerini atan, insa eden kisilerin ve olaylarin ayrintilariyla anlatildigi sergi 28 Nisan - 04 Mayis 2009 tarihleri arasinda ziyarete acik olacak. Kültür, sanat, doga ve turizm ekseninde grafik sanatinin ustalarina hazirlattigi özgün afislerle, plastik sanatlarin önemli örneklerini günümüze tasiyan Turing, arastirmacilar ve sanatseverler tarafindan israrla aranan yayinlari da özel indirim fiyatiyla sergi süresi boyunca satisa sunulacak.

Enformasyon Memurlugu ve Enformasyon Memurlugu Yabanci Dil Sinavlarinin basvurulari
1618 Sayili Seyahat Acentalari ve Seyahat Acentalari Birligi Kanunu'nun 10. maddesi son fikrasi ve Seyahat Acentalari Yönetmeligi'nin 46. ve devami maddeleri uyarinca Türkiye Seyahat Acentalari Birligi tarafindan yapilan enformasyon memurlugu ve enformasyon memurlugu yabanci dil sinavlari 16-17 Mayis 2009 Kurs ve 23-24 Mayis 2009 tarihlerinde gerceklestiriliyor. Ayrintili bilgi icin bkz. http://www.tursab.org.tr/content/turkish/haberler/bsk/09hab/09suEnfduyuru.asp

5. Mehmet Kemal Dedeman Arastirma ve Gelistirme Proje Yarismasi..
Dedeman Grubu'nun her yil Mehmet Kemal Dedeman anisina düzenledigi 'Geleneksel 5. Mehmet Kemal Dedeman Arastirma ve Gelistirme Proje Yarismasi'na basvurular basladi. Dedeman Holding'in kurucusu olan ve turizm ve madencilik sektörlerinin gelismesinde büyük rol oynayan Mehmet Kemal Dedeman'in anisini yasatmak ve genclere firsat sunmak amaciyla 2004 yilindan beri düzenlenen “Mehmet Kemal Dedeman Arastirma ve Gelistirme Proje Yarismasi” bu sene besinci kez düzenlenecek. Basvurularin eylül ayinda baslayacagi yarisma turizm ve madencilik sektörleri icin yeni projelere ve genclerin yeteneklerini sergilemesine firsat sunacak. Her yil farkli basliklarda projelerin yaristigi ve “Yarina bir Deger Birak” temali yarismada bu sene turizm alaninda “Türkiye'de Mevcut Ikinci Konutlarin Turizme Kazandirilmasi”, madencilik alaninda ise “Türk Madenciligini Gelistirmeye Yönelik Arastirma ve Projeler” konulari ele alinacak. Yarismaya katilan projeler icinde dereceye girenlere ödüllerin verilecegi organizasyonda her iki konu basliginda da birinciler 20 bin TL, ikinciler 10 bin TL, ücüncüler ise 5 bin TL'lik ikramiyeler ile ödüllendirilecek. Ayrica, Secici Kurul öngördügü takdirde, bir veya birden fazla calismaya “Mehmet Kemal Dedeman Özel Tesvik Ödülü” verilebilecek. 1 Eylül 2009 tarihinde baslayacak olan basvurular, Dedeman Holding Pazarlama Iletisimleri Müdürlügü tarafindan 31 Ekim 2009 tarihine kadar kabul edilecek. Ödül töreni 12 Subat 2010'da düzenlenecek ve törende bir sonraki yilin yarisma konulari da aciklanacak.

Anadolu Üniversitesi'nde Kariyer Günleri'09..
Anadolu Üniversitesi Kariyer Kulübü tarafindan her yil geleneksel olarak düzenlenen Kariyer Günleri, 28-29 Nisan 2009 tarihleri arasinda düzenleniyor. Anadolu Üniversitesi'nin Yunus Emre Kampusu'nde, Kongre Merkezi'nde gerceklestirilen Kariyer Günleri'09 kapsaminda cesitli firmalarin yöneticileri konusmaci olarak katildi. http://kariyer.anadolu.edu.tr/

Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ögrencilerinin basarisi
21-25 Mart 2009 tarihleri arasinda Dünya Ascilar Birligi (WCF) ile Tüm Ascilar Federasyonu (TAF) tarafindan Istanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde düzenlenen 16 ülkeden bes yildizli otellerin usta ascilari ve ünlü seflerinin katildigi “Yedinci Uluslar Arasi Mutfak Günleri Fuari”da Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ögrencileri cesitli dallarda madalya kazandilar. Kazanilan madallar icin tiklayiniz..

18. Müze Calismalari ve Kurtarma Kazilari Sempozyumu..
18. Müze Calismalari ve Kurtarma Kazilari Sempozyumu, 27-30 Nisan 2009 tariihleri arasinda Sivas'ta gerceklestirildi. Kültür ve Turizm Bakanligi Kültür Varliklari ve Müzeler Genel Müdürlügü tarafindan düzenlenen Sempozyum programi icin tiklayiniz.
http://www.kultur.gov.tr/TR/Tempdosyalar/254630__18.Muze_Program.pdf

Kapadokya Toplantilari Nevsehir'de yapildi
Nevsehir Üniversitesi Ticaret ve Turizm Egitim Fakültesi'nin düzenlemis oldugu 'Kapadokya Toplantilari XIV: Bölge ve Sehir Düzeyinde Turizm Pazarlamasi' konulu panel 17 Nisanda Nevsehir Dedeman otelde yapildi. Acilis konusmasini Nevsehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz KILIC'in yaptigi panelde oturum baskanligini Nevsehir Üniversitesi Ticaret ve Turizm Egitim Fakültesi Dekani Prof.Dr. Salih Kusluvan yapti.

3. Okul-Sektör Bulusmasi Mugla Üniversitesi'nin ev sahipliginde basari ile tamamlandi
Gecen yil ikincisini düzenleyen Mugla Üniversitesi Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu, Okul-Sektör Bulusmasi'nin ücüncüsüne 27 Mart 2009 Cuma günü evsahipligi yapmanin mutlulugunu yasadi. Sektörün ve ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi etkinligin acilis konusmasini Rektör Yardimcisi Prof.Dr. Atila Yücel yapti. Etkinlik kapsaminda Mugla ve ilcelerinde faaliyet gösteren taninmis otel, seyahat, marina isletmeleri ile TURSAB ve GETOB temsilcileri stant acarak ögrencilerle birebir görüsmelerde bulundu. Her iki kesimin de cok mutlu olarak ayrildigi Bulusma'nin, gelecek yil Mart-Nisan aylarinda tekrarlanmasi bekleniyor.

Atilim Üniversitesi'nde Bahar Dönemi Etkinlikleri..
Atilim Üniversitesi 2008-2009 Akademik Yili Bahar Dönemi Etkinlikleri kapsaminda, Isletme Fakültesi Turizm Isletmeciligi Bölümü tarafindan, 26.03.2008 günü “Gecmisten Günümüze Türk Turizmi” konulu konferans, Turizm Bakanligi Eski Isletmeler Genel Müdürü ve TRT Yönetim Kurulu Üyesi Orhan KALKAN'in tarafindan verildi. Ayrica, 9 Nisan 2009 Persembe günü “Türkiye Turizminin Tanitim, Pazarlama ve Markalasma Stratejisi: Ankara Destinasyonu” konulu panel, Trakya Üniversitesi I.I.B.F. Dekani Prof. Dr. Derman KÜCÜKALTAN panel baskani, T.C. Kültür ve Turizm Bakanligi Tanitma Genel Müdür Yardimcisi Ibrahim YAZAR, TURSAB Yönetim Kurulu Üyesi Alper MACKAN, Anadolu Turizm Isletmecileri Dernegi Baskani Secim AYDIN, turizmhaberleri.com'un akademik turizm danismani ve Akdeniz Üniversitesi ögretim görevlisi Volkan ALTINTAS ve Atilim Üniversitesi yari zamanli ögretim görevlisi Hüsnü GÜMÜS'ün panelist olarak katilimlariyla gerceklestirildi.

Eskisehir'de Lületasi Müzesi acildi..
Eskisehir'de, Odunpazari Belediyesi tarafindan Lületasi Müzesi acildi. Eskisehir Valiligi tarafindan 1988 yilindanitibaren düzenlenen Uluslararasi Lületasi Festivalleri, Lületasi El Sanatlari yarismalari ve sergilerinde yer alan eserler, il özel idaresi tarafindan satin alinip lületasi müzesinin ilk adimlari atilmisti. Lületasi Müzesi'nin olusturulmasi ile ilgili calismalar 2008 yilinda tamamlanarak ziyarete acildi. Müzede toplam 60 sanatciya ait 400 dolayinda yapit yer aliyor. Müze, Odunpazari Belediyesi tarafindan Kursunlu Külliyesi'nde ziyaret acildi.

TÜCAM VI. Ulusal Cografya Sempozyumu-2010
Ankara Üniversitesi Türkiye Cografyasi Arastirma ve Uygulama Merkezi (TÜCAM) tarafindan iki yilda bir düzenlenen Ulusal Cografya Sempozyumu'nun altincisi, 13-15 Ekim 2010 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Cografya Fakültesi'nde gerceklestiriliyor. Sempozyumda cografya ile ilgili alti alanda hazirlanmis calismalar sunulacak.

Akdeniz Üniversitesi'nde seminer
Akdeniz Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi ile Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu tarafindan 04-07 Mayis 2009 tarihleri arasinda Arastirma Yöntemleri ve Analiz Teknikleri konulu bir seminer düzenleniyor. Seminer, Glasgow Üniversitesi'nden Prof. Luiz MOUTINHO tarafindan verilecegi bildirildi.

Prof. Dr. Semavi EYICE ile Istanbul Üzerine Sohbet Toplantisi
Profesyonel turist rehberlerinin bilgilerini güncellemek ve mesleki faaliyetlerini kolaylastirmak amaciyla seminerler ve egitim etkinlikleri düzenleyen Istanbul Rehberler Odasi (IRO), Prof. Dr. Semavi Eyice'yi agirladi. Tepebasi'ndaki Pera Müzesi Salonu'nda düzenlenen konferansta genel Bizans tarihi üzerine bilgiler veren Prof. Dr. Eyice, Istanbul'un yani sira Anadolu'daki Bizans eserlerinden de kisa kisa söz etti.

Resort dergisinin yeni sayisi cikti
Akdeniz Turistik Otelciler Birligi (AKTOB) ile Ekin Grubu'nun isbirliginde yayinlanan Aylik Turizm ve Seyahat Dergisi Resort'ün Nisan 2009 sayisi gectigimiz günlerde yayinlandi. Derginin yeni sayisinda agirlikli olarak gectigimiz haftalarda gerceklesen önemli turizm fuarlarinda Türk turizmcilerin turizm talebi ile ilgili görüsleri degerlendiriliyor. Resort dergisinin bu sayidaki eki ise Dedeman Gaziantep Hotel and Convention Center ile ilgili hazirlanmis.

Otobüs dünyasi dergisinin Mart-Nisan 2009 sayisi..
Türkiye Otobüscüler Gederasyonu 'TOFED) tarafindan yayinlanan Otobüs Dünyasi dergisinin Mart-Nisan 2009 sayisi cikti. Dergide karayolu isletmeciligi ile ilgili haber ve degerlendirmeler yer aliyor.

YENI YAYINLAR
Agirlama Hizmetlerinde Kalite Sistemleri
Birinci Baski
Dr. Özkan Tütüncü
Ankara: Detay Yayincilik
16x24 cm., 448 sayfa
ISBN: 978-605-5681-02-9
Fiyati: 13,50 TL

Gelecegin Turizm Elcileri, Genclerimize Deneyimlerden Süzülenler
Birinci Baski
Saban Ali Yasaoglu
Istanbul: ITÜ Vakfi Yayinlari
ISBN: 978-975-7463-21-4
16x24, 68 cm.

SOJOUR Incoming Acenta Otomasyonu
Birinci Baski
Ögr. Gör. Abdullah Akgün
Antalya: Hilal Ofset
978-975-00246-4-1
16x24 cm., 193 sayfa

GÖREVE ATANMA

Prof. Dr. Mithat Zeki DINCER, Istanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlügü görevine atandi.

Akdeniz Üniversitesi Alanya Isletme Fakültesi Dekanligi görevine Prof. Dr. Ibrahim GÜNGÖR atandi. Prof. Dr. Güngör, daha önce Süleyman Demirel Üniversitesi Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi'nde görev yapiyordu.

Ege Üniversitesi Cesme Turizm ve Otel Isletmeciligi Yüksekokulu ögretim görevlilerinden Nilgün AVCI, Yrd. Doc. Dr. kadrosuna atandi.

Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulu ögretim görevlisi Dr. Hatice GÜCLÜ NERGIZ, Kocaeli Üniversitesi Derbent Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu'nda Yrd. Doc. Dr. kadrosuna atandi.

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel Isletmeciligi Bölümü ögretim görevlilerinden Teoman ALEMDAR, Özyegin Üniversitesi'ne Uygulamali Bilimler Yüksekokulu'ndaki yeni görevine basladi.

Dr. Ismail Yalim ÖZDINC, Cukurova Üniversitesi, Karatas Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama Isletmeciligi Bölümü'nde Yrd. Doc. Dr. kadrosuna atandi.

Dr. Fatma Nur IPLIK, Cukurova Üniversitesi, Karatas Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama Isletmeciligi Bölümü'nde Yrd. Doc. Dr. kadrosuna atandi. Yrd. Doc. Dr. Fatmu Nur Iplik, ayni yüksekokulda Müdür Yardimciligi görevini de sürdürmektedir.

Dr. Mehmet Cihan YAVUZ, Cukurova Üniversitesi, Karatas Turizm Isletmeciligi ve Otelcilik Yüksekokulu, Seyahat Isletmeciligi Bölümü'nde Yrd. Doc. Dr. kadrosuna atandi. Yrd. Doc. Dr. Mehmet Cihan Yavuz, ayni yüksekokulda Müdür Yardimciligi görevini de sürdürmektedir.

LINKLER
www.turizmgazetesi.com  Anatolia: Turizm Arastirmalari Dergisi Anatolia: International Journal of Tourism and.. Detay Yayincilik
http://www.turizmdebusabah.com  
http://www.spawellnessmagazine.com  http://www.turizmhaberleri.com  Resort Academy
www.turizmforumu.net  Bibta Veri Bankasi www.turizmdosyasi.com https://www.turizminsesi.com/  
http://www.kongremerkezi.net/  http://www.kongre.net  http://www.gulersoy.net  http://www.medikongre.com  
Duyurulmasini istediginiz haberleri ve Akademik Turizm Bulteni duyuru listesi icin e-posta adresi EKLEME/SILDIRME isteklerinizi nkozak@anadolu.edu.tr adresine bildiriniz.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21