• BIST 10840.59
  • Altın 3522.36
  • Dolar 36.6013
  • Euro 39.7225
  • İzmir 6 °C
  • İstanbul 2 °C
  • Antalya 8 °C
  • Ankara -3 °C
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025
  • Turizminsesi 2025

ADRASAN AŞIĞI İNGİLİZ ÇİFT

ADRASAN AŞIĞI İNGİLİZ ÇİFT
Antalya'nın tatil cenneti Adrasan'da başta İngiliz olmak üzere, Avrupa'nın birçok ülkesinden ve Rusya'dan gelen çok sayıda aile yerleşik olarak hayat sürdürüyor

TURİZMİN SESİ-Halil ÖNCÜ-ADRASAN


23 yıldan bu yana Adrasan'da yaşayan Linda-David Tilby çifti, kendilerini Adrasan'da ikinci evlerinde gibi hissettiklerini söylediler.23 yıl önce İngiltere'den Türkiye ziyaretlerinde Adrasan'a geldiklerini ve burasını çok beğendiklerini belirten Tilby çifti, “ 23 yıl önce Adrasan'a geldik ve bir daha da bu güzellikten dışarı adım atamadık. Adrasan'da kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Burası doğal olarak çok güzel bir yer. Yılın birçok bölümünü burada geçiriyor, zaman zaman da İngiltere'ye gidiyoruz.

İngiltere'de Adrasan'ın bu muhteşem güzelliklerini anlatıyoruz. Bizleri dinleyen bir çok İngiliz dostumuz da Adarasan'a geldi ve onlar da buraya yaran kaldılar. Burada kendi evimizde Türk gibi yaşıyoruz. Adrasan'lıların ve Türklerin misafirperverliğine hayranız. Bu arada Adrasan'ın bu haliyle bakir kalmasını ve çok büyük otel ve tatil köylerinin Adrasan'a yapılmasını istemiyoruz.”dedi.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21