• BIST 9903.93
  • Altın 2869.332
  • Dolar 34.1109
  • Euro 38.1575
  • İzmir 36 °C
  • İstanbul 28 °C
  • Antalya 32 °C
  • Ankara 31 °C
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Ağustos 2024 66'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Temmuz 2024 65'nci Sayısı Yayında 
  • Turizmin Sesi Dergimizin Haziran 2024 64'nci Sayısı Yayında 

ABİLGİ AVRUPA VE UZAKDOĞU’YA AÇILIYOR

ABİLGİ AVRUPA VE UZAKDOĞU’YA AÇILIYOR
Avrupa ve Uzakdoğu ülkeleri, Abilgi Bilişim Sistemleri'nin; 'Abilgi Satış Sonrası Hizmetler ve Teknik Servis Yönetimi' yazılımını kullanacak

TURİZMİN SESİ


Akıllı ve etkin çözümler üreten Abilgi Bilişim Sistemleri; merkezi veya yaygın servis hizmeti veren şirketlerin, hızını, kalitesini ve verimliliğini artıracak çözümler ile oluşturduğu 'Abilgi Satış Sonrası Hizmetler ve Teknik Servis Yönetimi' ile Avrupa ve Uzakdoğu pazarına giriyor.

Türkiye'deki başarısı, dünyanın kapılarını araladı
Abilgi Bilişim, ülkemizde satış sonrası hizmet veren şirketlerde gösterdiği başarıyı, gelen talepler ile yurtdışı pazarlara taşımayı hedefliyor. Anlaşılır ve kullanışlı menü yapısıyla, etkin çözümler sunan 'Abilgi Satış Sonrası Hizmetler ve Teknik Servis Yönetimi' yazılımı, ilk olarak Avrupa ve Uzakdoğu ülkelerine ihraç edilecek.

Bazı Avrupa ülkelerde kullanılan yazılımlar, teknoloji ve fonksiyonellikten uzak
Bazı Avrupa ülkelerindeki şirketlerin, kullandıkları yazılımın yıllar öncesine dayandığını anlatan Abilgi Bilişim sistemleri Genel Müdürü Sedat İncekara, bir takım uygulamaların teknoloji ve fonksiyonellikten uzak olduğunu söyledi. Satış sonrası hizmetler süreci için hazırladıkları 'Abilgi Satış Sonrası Hizmetler ve Teknik Servis Yönetimi' programının, teknolojik olmasının yanında, fonksiyonelliğinin de olduğunu kaydeden Sedat İncekara, programın mevcutlarına oranla ileri düzeyde olduğunu belirtti.


Sedat İncekara, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Ülkemizde, satış sonrası hizmet veren yerli firmalarda gösterdiğimiz başarı, uluslararası firmaların dikkatini çekti. Bizleri referans etmeleri nedeniyle, Avrupalı firmalarla görüşmeler yapmaya başladık. Yaptığımız görüşmelerde, bazı ülkelerdeki firmaların kullandığı yazılımların işlevselliğini yitirdiğini ve teknolojiden uzak olduğunu gördük. Firmamızın geliştirdiği, satış sonrası hizmetler programımızın içeriğini anlattığımızda ise, yabancı firmalar çok etkilendiler. Zira günümüzde, 'müşteri memnuniyeti'nin sağlanması çok önemlidir ve bu memnuniyetin gerçekleşmesi de, ancak satış sonrası verilecek hizmetler ile sağlanabiliyor. Kore, Malezya, Japonya gibi ülkelerdeki firmalarla yaptığımız görüşmeler de, ciddi ilgi gördük. Bu yıl, Avrupa ve Uzakdoğu ülkelerindeki ihtiyacı görerek, yönümüzü yurtdışı pazarlara çevirdik.


Abilgi uygulamaları ile %100 müşteri memnuniyeti
Abilgi Bilişim; servislerin işlem statülerinin sürekli olarak kontrol edilebilmesinden kaliteli hizmet sürecine kadar, birçok alandaki iş sürecine yönelik etkin çözümler sunuyor. Sektördeki 20 yıllık deneyimini teknolojik alt yapıyla birleştiren Sedat İncekara; hizmet verdiği şirketlerde, kalite ve verimliliği arttırıcı çözümleriyle 'müşteri memnuniyetinin' en üst düzeyde gerçekleşmesini sağlıyor.
Programın içeriği hakkında bilgi veren Sedat İncekara şunları söyledi:
“Tamamen web tabanlı çalışan 'Abilgi Teknik Servis Yönetimi' sayesinde, işinize her an istediğiniz yerden ulaşarak yönetebiliyorsunuz. Sistem üzerinden firmalar; tüm servis işlemleri, mali işlemler ve stok bilgileri gibi tüm konulara anında erişebiliyor.

Aynı zamanda, tüm servis noktalarındaki müşterilerini tanıyarak, geçmiş hareketlerini izleyebiliyor. Bütün internet tarayıcılarla çalışabilen programın; menü yapısındaki özelliğiyle, ekranlara geçiş süreci çok kolaydır. Program, herkesin anlayarak, kullanabileceği bir şekilde tasarlanmıştır. Program sayesinde, satış sonrası verilen hizmet sürecinin başarıyla yönetilmesi de, doğal olarak etkin maliyet yönetimini sağlamaktadır. Diğer bir değişle, daha az kaynak ile daha etkin, verimli ve müşteri memnuniyeti odaklı bir iş süreci gerçekleşecektir” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 27 Şubat 2007 Turizmin Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 216 481 51 21